Pitkäst aikaa taas täällä, ei oo ollu mitään uutta mitä kirjottas, ni en oo sit viittiny turhaan selitellä joka päivä sitä samaa juttua. Torstaina oli viimenen päivä töissä ennen jussia ja meni kyllä rattosasti ilman töitä seki päivä, tosi hitaasti. Tuli siinä saatua itekki pieni slaaki, ku mein pomo yhtäkkiä kaatu lattialle kesken kävelyn ihan parin mentrin päässä musta ja Hennasta ja luultiin ensin et se ihan vaan kaatu, mut ku se ei noussu vaan makas paikallaan ja lopulta avas silmät ja huohotti ja näytti silt et olis saanu jonkun kohtauksen, me molemmat pelästyttiin ihan todenteolla, luultiin et oli joku sydäri tai jotain ja sit se vähän nousi jo käsien varaan ja mentii hädissämme kysymään et mitä tapahtu. Se sit vaan sano et alko yhtäkkiä pyörryttää ja nousi ja meni omaan huoneeseensa istumaan. Lopulta se lähti Pulssiin ja sieltä se soitti ettei mitään hätää et hän tulee maanantaina normaalisti töihin. Oli ollu vaan joku lihasrypäs niskassa niin jumissa tai jotain et ei veri kiertäny kunnolla aivoihin ja passitettiin fysioterapia hierontaan tai johonki. eli siitäki selvittiin pelkäl säikähdyksel, olispa alkanu kivasti juhannus ku olis heti töissä tapahtunu jotain kamalaa.

No siis niinku sanoin ni aika meni tosi hitaasti töissä, varsinki sitten ku Henna lähti jo kahden aikaan ettei tullu juteltuakaan kenenkää kanssa oikeestaan enää. Ni lopulta sit kaivoin läppärin esille tosta takaatani ja aloin kattoo One tree Hill sarjaa ja siinä se loppuaika meniki rattosasti sitä kattellessa ja yhtäkkiä kello oliki jo puol neljä ja lähdin Kimin tykö tavaroineni. Jonne ja Mira oliki siellä jo ja lähdettin käymään alkossa pakattin auto ja ahtauduttiin viidestään Miran pikkuseen "sitikkaan". Mä ajoin ja Jonne istu edessä mun kans, takapenkille ahtautu Kimi, Mira ja Markus. Oli kyl ahdasta ja auto otti mutkissa ja pompuissa vähän kiinni takaa renkaisiin, mut muuten meni ihan hyvin. Pyähdyttiin matkalla jätskille, ku oli rutkasti aikaa. Lopulta oltiin ihan sopivasti lautalla ja Jori, Ville ja Kalle ajo auton kanssa sit kyytiin ja mahtu mukaan just ja just. (Idiootit ku ei voinu lähtee aikasemmin ja idiootit ku ei jättäny sitä autoa sinne, koska sunnuntaina olis ihan täyttä ainaki jollain päivävuorolla). Sitte lautan kanssa ylitettyämme ja pienen venematkan jälkeen oltiin perillä Kolko:ssa ja mä ja Mira haettiin mönkijä, ettei jouduttais purkaa veneest tavaroita pois. Sitte mökille ja vähitellen alko kaikki siinä sitten juoda muutamaa siideriä/kaljaa ja Kimi kävi sytyttää saunan Markuksen kans. Jonne ja Joku muu lähti ajelee mönkijällä ja me sitte otettii ihan lepii vaan Miran kans.

Perjantain tuliki sitten ainaki syötyy kunnolla. Mä, Kimi ja Kalle lähettiin hakee perunoita ja salaattia sun muuta Fammun tyköt, ku muut nukku vielä. Saatiin ämpärillinen uusii perunoita suoraan maasta ja nippu salattiia ja tilliä. Sit muutama tomaatti ja kurkku. Tultiin mökille ni mä pesin perunat ja laitoin valmiiks kattilaan tillin ja veden kera ja jätin odottamaan et porukkaa heräis vähän lisää. Siinä sitte vähitellen kaikki alko heräillä ja tein salaatin meille ja perunat päälle. Vihdoin sitte päästii syömään kunnon lihaa ja uusii pottuja voin ja ruohosipulin kera (haettiin sitä Miran kans ku se oli unohtunu). Oli kyl niin ihanaa ruokaa et vieläki nousee vesi kielelle. Illalla sitte pelailtii vähän futista ja frisbeetä ja lipunnoston jälkee miehet lähti saunaa kunnon porukalla, ku mein isä ja faffa meni niiden kanssa, tais olla ahdast lauteilla :D. Mä ja Mira löydettin sillä aikaa sitte Monopoli kaapista ja alettii pelaa, muutaman pelin ja Miran konkurssejen jälkeen Jonne tuli saunast ja alko kyselee Markuksen perään, pelästytti ensin, ku ei me sitä oltu nähty ollenkaa, ku luultii et kaikki oli saunassa, mut se ei ollu menny sinne ollenkaa. Lopult Jonne löysi sen sit rannasta kalastelemasta, tai no virvelöimästä, ku ei sitä kalaa nyt kesällä virvelillä saa. Sit kaikki muut paitsi mä, Mira ja Jori lähti ajelee veneellä saaren ympäri. Me jatkettii Miran kans Monopoli ja Jori tuli siihen kommentoimaan ihan kaikkea vaihteeks taas. Lopult me sit mentii Miran kans saunaan ja ku tultiin takasin sieltä ni ei ollu noi pojat viel tullu takasin veneilemäst, ni jatkettiin sit pelaamista edellee. Ku ne sit vihdoin tuli sieltä ni lopetettin pelit ja alettii juomaa vihdoin. Hypätääs vähän edelle taas, ku muuten tulee liian pitkä. Elikkä yöllä sitte juotiin, pelatti korttii ja mentii koko porukalla uusiks saunaa joskus yhden aikaa yöllä, oli muuten pirun ahdasta ku meit oli kahdeksan yhteensä. :) Uitiin monta kertaa, oli pirun kylmää vettä, mut virkisti kivasti saunasta ku meni ja pääsi takasin lämmittelemään.

Lauantaina lähes sama toistu, paitsi et mä ja Mira alotettiin Monopoli pelit heti kahden aikaan ja lopetettiin vast kuuden seitsemän aikaan, siin välis syötiin, mut muuten. Sitten taas saunaan ja juotavaa. No ei sillon kyl tullu sit juotuu ihan yhtä paljon kenenkää. Tietysti jätkät oli kaikki aika tuiterissa yöllä, mut mä join kaks ja puol drinkkiä, kunnes vihdoin neljän aikaa ryömin yläkertaa nukkumaa ja annoin loput juovatat Kimille.

Sunnuntai meniki tottakai sitte tosi rauhallisesti, ku kaikki oli vähän väsyneitä ja joillain krapula. Mut onneks ei itte tullu juotuu niin et olis ollu krapula. Pelailin hetken Civilisation 4:sta koneella terassilla, ku Mira sit tuli kahden paikkeilla siihen ja alettii kattoo Frendejä odotellessa ruokaa. Kimi teki jauhellihakastiket ja riisii ja oli ihan pirun hyvää seki ruoka. :D

Eli kaiken kaikkiaan ihan onnistunu Jussi. Hyvää ruokaa, tuoreita mansikoita, saunomista ja sidukkaa/viinaa. Ja viel kauniit ilmatki oli, ni ei voi kauheesti parempaa toivoo. :) No olis voinu olla yks Jori tietty vähemmän, mut muuten.